Овуляшки он-лайн

все о планировании, зачатии, беременности, родах и детях

... Ушла в себя... Вышла из себя... Была не в себе... Пришла в себя... Зашибись находилась...
Автор
внимание внимание внимание В Этой теме обсуждаем ситуацию в Украине.
Тема для фактов вот тут https://ovulation.org.ua/forum/topic50090.html

Огромная просьба оставаться Людьми и быть терпимыми друг к другу даже в это непростое время. Пожалуйста, без конфликтов, матов, перехода на личности. Не надеваем на себя гнев и панику, они точно не помогут. Остаемся Людьми!

Победа за нами и никак иначе! Все буде Україна!

Напоминаем правила:
2.3. Участникам Форума запрещено:
2.3.1. оскорблять любых лиц и угрожать им;
2.3.2. демонстрировать расовую, религиозную, национальную, социальную и иную нетерпимость, а также провоцировать возникновение конфликтных ситуаций на Форуме;
2.3.3. использовать ненормативную лексику (мат), в том числе и при цитировании;
2.3.7. отходить от основной темы, заданной изначально в заголовке и в первом сообщении темы; при возникновении у участника необходимости обсудить вопросы, связанные с изначальной темой, однако не имеющие к ней непосредственного отношения, участник вправе создать новую тему для обсуждения интересующих его вопросов и разместить в изначальной теме ссылку на вновь созданную тему;
2.3.11. обсуждать действия и решения администрации Форума путем создания соответствующих тем либо размещения сообщений в имеющихся темах, в том числе в размещенных на Форуме личных дневниках;
2.3.12. редактировать записи модераторов, сделанные ими в сообщении участника с целью приведения содержания сообщения в соответствие с Правилами;

За разжигание конфликтов и/или перехода на личности будут выдаваться предупреждения пользователям (не важно из какой страны этот пользователь). После 2-х предупреждений - автоматически выдается бан.

Во время военного положения в Украине, действуют немного другие правила https://ovulation.org.ua/forum/post5527326.html#5527326
m!racle
Поблагодарили(2): g@J|4onok, Дария-37

Последний раз редактировалось: Miralissa (09.03.2022 17:23), всего редактировалось 3 раз(а)
ПчЁлОчК@
Вы действительно думаете что параша, которая пришла на ЧУЖУЮ землю и те, кто защищает СВОЮ землю это одно и то же?
8 лет ЗСУ в самой толерантной манере пытались освободить от параши и парашистов СВОЮ землю. И напомню статистику погибших на Донбассе за 8 лет, и за последние месяцы на всей другой территории Украины. Сравните.
И да, я с Макеевки. Наши квартиры, гаражи и дача есть в Донецке и Макеевке. И уж точно не хотелось бросать то, что для меня и сестры зарабатывали родители. Но нет, параша пришла «освобождать». Мрази. В своей бы параше порядок навели, во всей, а не в мацкве-питере и ещё некоторых крупных городах парашстана.
Моя мама с Североморска, Мурманская область, она всю взрослую жизнь счастливо провела на Украинском Донбассе, бежала в 2014, сейчас вынуждена бежать дальше от бывших сородичей. Мрази. Я не говорю за всех русских, но те, кто поддерживал путинский режим - мрази. Всем по заслугам.
И да, война вносит свои коррективы, как сказала Lulya, вы делаете выбор, оставаться или уехать. Вас всегда ждут в Украине. Да, не в таких как хотелось бы условиях, но кров и еду вам предоставят. В Прикарпатье и на Закарпатье много переселенцев, живут в школах, детских садах, санаториях. Да, не комфортно, но безопасно. И не с парашей. Выбор за вами.
Поблагодарили(5): Irishka, inn@, Lulya, Enigmatic lady, Ник@
Миколаїв не спить...він рахує прильоти грущу
Поблагодарили(4): Irishka, KSUHA, Олёна, Lulya
ПчЁлОчК@ писал(а):

Эти ракеты содержат в себе очень много противопехотных мин Лепесток. Весь Донецк усеян ими.

Заметили новую "фишку" оккупанта?

Теперь, когда Украина наносит артудары по оперативным базам или артиллерии русни в Донецке, сразу же город посыпается минами -"лепестками". И сразу же набегают всякие военкоры и блогеры дыныры (просто совпадение, да?))) и начинают кричать про зверства Хунты.
На самом деле это истошная попытка русни информационно перебить истребление складов оккупанта высокоточными типами вооружений.
Поблагодарили(4): oksana1982, ИрИнА2607, KSUHA, Enigmatic lady
sofia13
Нам то якраз дуже це зрозуміло, а от тим хто там живе - наче пороблено... грущу Я взагалі не розумію як їм там живеться, коли немає віри ніякої, усюди одна зрада і в усьому винні ЗСУ.
Спочатку точкою У очі вибивали нам тут, потім Хаймарсами(усюди вони їм ввижалися), тепер от "лєпєсткі"...Зате Раша уся біла і в пуховому манто, тьфу.
Поблагодарили(3): oksana1982, KSUHA, Enigmatic lady
Irishka
Мені здається вони погано розуміють, що в нас робиться... можливо їм ще здається, що в них буде як в 14-15.
Як ви думаєте, якщо зараз їхні бабИ вийдуть на вулиці і будуть закривати собою руzкі танки і стануть кричати "ми хатім в расєю", що буде?
Як тоді? Українці скажуть - ну це ж наші люди, їм мізки запудрили, але ж вони наші.. ?
Після того, як ці танки вбивали українців, калічили дітей, руйнували будинки, що зроблять зсу? Після того як сепарня, мобілізовані мужики цих бабів нищили нас, що буде? Будуть перемови, великодні/хлібні перемир'я, відведення?
Поблагодарили(3): oksana1982, KSUHA, Evka

Це тільки маленька Буча, і це не вся її карта. Мертві тіла продовжують знаходити. Днями в сусідньому районі в технічному колодязі було знайдено тіло чоловіка, вбитого приблизно на початку березня.
Поблагодарили(1): KSUHA
Enigmatic lady писал(а):

Ти диви яке співпадіння. Розповім історію яка сьогодні трапилась. Я працюю волонтером в Польщі в одному релігійному гуманітарному пункті. Сьогодні прийшов дивний чоловік старшого віку, але морда протокольна їх за кілометр видно хоч і з рюкзачком. Прийшов і почав розповідати-нести якусь фігню. Так, поміж слів причепився до мене, що я не знаю української (але мене на цьому не візьмеш я знаю, що в мене ідеальна літературна українська, навіть без суржика, школи-уніаерситети теж закінчувала українські чіплятися до мене з цього приводу... ну таке... То метод вивести мене на емоції). Я зреагувала, почав якийсь документ мені показувати, що він чи то воював у другу світову, чи то ще щось з другою світовою пов'язано. Документ виглядав дуже новим і взагалі по ньому не можливо було зрозуміти, що то за корочка. Я знаю, що орда любить всякі корочки і мислить, що на українців вони мають вплив. Ха-ха два раза, то на вас вони діють, на нас вони не діють. Але тією корочкой він хотів показати, що він патріот України.Також сказав раніше, коли ми запитали чи пенсійний вік, що йому 60 з чимось. Яка може бути його причетність до другої світової? Я в нього напряму запитала, чи він росіський пропагандист? Чи дійсно настільки не розуміє на скільки в ньому сидить росіська пропаганда!? Зрозумівши, що я не ведусь, кажу, що зараз не наразі вирішувати мовні питання нам потрібне єднання і перемога, з усим іншим розберемося пізніше і чи він потребує якоїсь допомоги тут і зараз. Відповідь, ніби все в нього є. І почав мені закидати нову тему про "поганих" українців, не ведусь, відповідаю, що: Таке є, але їх 3-5% і заради тієї нормальної більшості я не буду зараз судити те меньшинство. Почав волонтерів обмовляти. Відповідаю, що вони теж люди і більшість зробила на багато більше доброго і корисного, якщо хтось і поводить себе роздратовано, то це завдяки таким як ви і люди з часом теж можуть "вигоріти". То не так просто бути волонтером як здається. Мені набридла та бесіда відправила його до керівництва. Він їм поморочтив голову і пішов. Результат бесіди: людина таки не потребувала допомоги (чого до нас приходила, не зрозуміло), серед українців розводила, як кажуть, сраку-на-драку і сепаратистські мотиви (весь діалог не передаю), просто в "любязному" діалозі гадив українців, перед поляками теж почав гадити нас же. Причепився до польського керівництва, що ті перейшли на ломаний російський то му що думали, що він не розуміє польську. Це щоб не подумали, що він не за рашистів - показуха. І пішов... А ми всі повинні рознести все це по українській спільноті, ну, а поляки про українців по польській. ВСЕ, ви навіть не зрозумієте де вас на*пали якщо не будете аналізувати все те, що відбувається навколо.

Продовження історії. Дійшла інформація, що той чувачок, такий собі дідусь-пенсіонер, пройшовся по ВСІХ пунктах допомоги українцям в нашому місті, воно невелике на 110 тисяч, і скрізь навів один і той самий кіпіш, чітко підіймались одні й ті ж питання.
І скажіть, що то не було організовано!
Lulya писал(а):

Мені здається вони погано розуміють, що в нас робиться...

Сьогодні на каналі Золкіна почула, що військові з ордло після потрапляння в полон, хотіли залишитись в Україні і не йти на обмін. Згадали, що вони українці і проти спєцопєрациї і вотетовотвсьо вони не хотіли.... І Україна їм з усієї любові присудила по 12-15 років терміни ув'язнення.
Чи то такі тупі, і дійсно не розуміють, що з рашею вони натворили.
Lulya писал(а):

Чи то такі тупі, і дійсно не розуміють, що з рашею вони натворили.

Якщо честно, то не вони. Ту думку їм в голову вкладали дуже довго і методично а підгрунтям стала мовна тема, плюс наслідки сталінських масових переселень коли людей цілими поселеннями переселяли. Немає культурного коріння. В Україні дуже мало земель де на одному місці жили б більше 2х поколінь і це не з доброї волі. Я не беру в розрахунок роки незалежності. В результаті в 14му році "нормальні" люди виїхали бо життя в рашці гірше ніж залишитись з дітьми на вулиці, а залишились ті хто піддався агітації, хто має рузьке коріння, тихі ждуни яким без різниці з ким, ну і ті хто повірив в ясне майбутнє з вєлікою разеєю. Дуже часто це люди з недуже великим інтелектуальним і культурним багажем. Ще залишились літні люди і ті хто фізично не здатен про себе потурбуватися їх жаль найбільше але вони дійсно заручники ситуації. Так що там залишились сама бачиш хто. Звістно є виключення, але багато саме такі.
Поблагодарили(4): Irishka, oksana1982, KSUHA, Lilusa
Enigmatic lady
Взагалі не сперечаюсь) все вірно. Тільки до того ще додається тупість. Неспроможність оцінити свої дії і наслідки цих дій.
Lulya
Ну, я делікатно написала про інтелектуальний і культурний багаж маючи на увазі саме те , що написала ти ржу нимагу ржу нимагу ржу нимагу
Поблагодарили(1): Lulya
Поблагодарили(1): Lulya
Поблагодарили(2): Lulya, Enigmatic lady
Товарищи "гости" Крыма, до сих пор вас ничего не напрягает?
Поблагодарили(6): irkin, Аннетта, KSUHA, Lulya, sofia13, Miralissa
В кого є знайомі в Криму, як реагують?)
В мене найкраща колишня подруга з Алушти вже давно пропала з радарів... мабуть, така нацистка як я, може її компроментувати.
У чоловіка колега з сакського району, вперше за п'ять місяців якийсь коментар написав, а то все оминав цю тему. Тепер -
как ето страшна, кагда рядам такоє праисходит, и ти нє знаєш куда бєжать, чтоби спрятаться.
Йому вже насипали в коментарях, що Тільки військові об'єкти, і хвилюватись не треба)))
Поблагодарили(4): oksana1982, inn@, KSUHA, Викторикс
Lulya писал(а):

Йому вже насипали в коментарях, що Тільки військові об'єкти, і хвилюватись не треба)))

можна додати, що то всьо монтаж )))
Поблагодарили(3): oksana1982, inn@, Enigmatic lady
Габриэль
Блін, не встигла! Видалив)) після того, як почали йому "доказувати" , що то вони самі себе улыбаюсь
Поблагодарили(3): inn@, KSUHA, Enigmatic lady
Lulya
Нє винєсла душа ржу нимагу
Поблагодарили(1): Enigmatic lady
Lulya писал(а):

Габриэль
Блін, не встигла! Видалив)) після того, як почали йому "доказувати" , що то вони самі себе улыбаюсь

Треба їм ще радити потерпіти, скоро їх "асвабадят" ))
Поблагодарили(3): inn@, Evka, Enigmatic lady
А ще чомусь мовчать ЗМІ про те що в рязанській області горить-палає пороховий завод та ще й так масштабно, що прям не знаю, що вони будуть робити зі своїми курцями, мабуть розстріляють, бо наслідки від росту бавовни вже рознеслись на сотні кілометрів
Поблагодарили(1): ИрИнА2607
Появились видео как русня валит из Крыма.
Интересно, постановка или нет? Очень уж театрально все выглядит.
Габриэль
А навіщо їм ця постановка? я тут не причем Як на мене, то дуже гарненько тікають, по-кацапськи ржу нимагу
Irishka
Не знаю.
Так противно=приятно кудахкают. Так им хорошо в Алуште, таким приятно... и вдруг нужно убегать....
Похоже на постановку.
Габриэль писал(а):

Irishka
Не знаю.
Так противно=приятно кудахкают. Так им хорошо в Алуште, таким приятно... и вдруг нужно убегать....
Похоже на постановку.

конкретно це відео у мене теж викликало відразу - так приторно-неправдоподібно тітонька бідкається я тут не причем Але ж ключове там - тікають.Не знаю, чого добиваються такими відосами, але нам це на руку - валіть якомога далі і іншим передайте опаньки ...
Irishka
А видела как чемодан собирает?
Вот и показалось, что постановка.
Габриэль писал(а):

Irishka
А видела как чемодан собирает?
Вот и показалось, что постановка.

Ні, з чемоданом не бачила))Але явно хайпонуть хотіла, а тут така тема актуальна під руку потрапила))Не здивуюся, якщо ще з'явиться відео як чемодан вдома розпаковує і плаче))
Irishka
Як розпаковує ще не було.
Не доїхала ржу нимагу ржу нимагу
Поблагодарили(7): Irishka, oksana1982, Олёна, Lulya, Lilusa, Enigmatic lady, Helenna
Поблагодарили(11): Irishka, irkin, inn@, Елена Остер, Олёна, Lilusa, Knopka, Викторикс, Enigmatic lady, Inna_K, Oksi-kitty
Часовой пояс: GMT + 3