Овуляшки он-лайн

все о планировании, зачатии, беременности, родах и детях

... Ушла в себя... Вышла из себя... Была не в себе... Пришла в себя... Зашибись находилась...
Автор
внимание внимание внимание В Этой теме обсуждаем ситуацию в Украине.
Тема для фактов вот тут https://ovulation.org.ua/forum/topic50090.html

Огромная просьба оставаться Людьми и быть терпимыми друг к другу даже в это непростое время. Пожалуйста, без конфликтов, матов, перехода на личности. Не надеваем на себя гнев и панику, они точно не помогут. Остаемся Людьми!

Победа за нами и никак иначе! Все буде Україна!

Напоминаем правила:
2.3. Участникам Форума запрещено:
2.3.1. оскорблять любых лиц и угрожать им;
2.3.2. демонстрировать расовую, религиозную, национальную, социальную и иную нетерпимость, а также провоцировать возникновение конфликтных ситуаций на Форуме;
2.3.3. использовать ненормативную лексику (мат), в том числе и при цитировании;
2.3.7. отходить от основной темы, заданной изначально в заголовке и в первом сообщении темы; при возникновении у участника необходимости обсудить вопросы, связанные с изначальной темой, однако не имеющие к ней непосредственного отношения, участник вправе создать новую тему для обсуждения интересующих его вопросов и разместить в изначальной теме ссылку на вновь созданную тему;
2.3.11. обсуждать действия и решения администрации Форума путем создания соответствующих тем либо размещения сообщений в имеющихся темах, в том числе в размещенных на Форуме личных дневниках;
2.3.12. редактировать записи модераторов, сделанные ими в сообщении участника с целью приведения содержания сообщения в соответствие с Правилами;

За разжигание конфликтов и/или перехода на личности будут выдаваться предупреждения пользователям (не важно из какой страны этот пользователь). После 2-х предупреждений - автоматически выдается бан.

Во время военного положения в Украине, действуют немного другие правила https://ovulation.org.ua/forum/post5527326.html#5527326
m!racle
Поблагодарили(2): g@J|4onok, Дария-37

Последний раз редактировалось: Miralissa (09.03.2022 17:23), всего редактировалось 3 раз(а)
inn@
Закон бумеранга есть, прилетит «ненапрягающейся» однозначно. Не хотелось бы чтоб детей зацепило. Но тут уж как Бог управит.
Поблагодарили(2): inn@, ТаняК
oksana1982 писал(а):

Не хотелось бы чтоб детей зацепило.

Ничего с ними не будет, если зацепит, то они в москву сбегут, а остальное будут "деревенские" народы расхлёбывать к коим и относятся все, в том числе и крымские жители. Там все хорошо и все деточки будут живы, а деточки остальных народов никого не интересуют, а наши тем более.
Да, девочки, к сожалению, большинство людей с этой страны лишены человеческих качеств. Это моё мнение.
Я ещё удивлялась родственникам...Мамины родные сёстры ни разу не позвонили и не спросили, как она здесь. Моя мама била бы во все колокола, если не дай бог там было бы так....

Сегодня был утренний обстрел города. Слышала я. Не мой район, то так же сердце болит, от жутких новостей за убитых и пострадавших, рядом с общественной остановкой. Кто-то ждал транспорт, кто-то вышел выгулять собак(которые тоже погибли). Думаю жуткие фото и видео разлетелись уже в телеграмме.

Не всё пишут в новостях. Без тревог часто и много прилетает.

И как должны мы украинцы реагировать на такие посты от россиян? .... Про мост ещё она не забыла сказать, какой он хороший....Ну-ну.

добавлено спустя 9 минут:

inn@
Бачила те фото.
Люди вийшли хто куди, не знаючи, що це останні миті їх життя.
Боже, я не можу вкласти собі це в голову 😣
Поблагодарили(1): oksana1982
Makovka
К сожалению, да, тут люди выходят с дома и не знают вернутся ли обратно.
Оленівка грущу військовополонені, азовці
Хто гірше роssіян..диниривці? Гірші з гірших це сепарня, яка розуміє, що не потрібна ні нам, ні рабсії
Поблагодарили(3): oksana1982, KSUHA, Викторикс
Enigmatic lady писал(а):

oksana1982 писал(а):

Не хотелось бы чтоб детей зацепило.

Ничего с ними не будет, если зацепит, то они в москву сбегут, а остальное будут "деревенские" народы расхлёбывать к коим и относятся все, в том числе и крымские жители. Там все хорошо и все деточки будут живы, а деточки остальных народов никого не интересуют, а наши тем более.

Так, наших дітей їм не шкода чомусь їм.
А ми будем шкодувати їхніх

А знаєте які ті діти їхні виростуть? З якою мотивацією?Догадуєтесь?

Та їм нас@@ти на все. Там проблєми іншого характеру, депрессия, нету настраєнія. Тфу

Зневажаю цей гнилий народ... прокляті тварі

добавлено спустя 53 секунды:

inn@
Згадувала сьогодні за тебе, після новин((
Поблагодарили(2): oksana1982, inn@
Миколаїв, Харків...багатостраждальні люди грущу Від новин очі не встигають просихати(( А тут ще й наші полонені...якийсь сюр рыдаю

А свинособаки продовжують брехати всем пипец
Поблагодарили(2): oksana1982, KSUHA
inn@
Інна, як Ви?
Прочитала про ніч😶
KSUHA
Дякую, все добре, ми на вихідні поїхали до дітей. Пошкоджено знову трохи майно на роботі, але то дрібниці, залатаємо......Завтра повертаємось до рідного міста. Сестра каже, що ще такого не було....Куди ж ще гірше грущу

Cьогодні вночі по Миколаєву прилетіло близько 40 ракет.

Последний раз редактировалось: inn@ (31.07.2022 20:16), всего редактировалось 1 раз
inn@
Жах просто...40
inn@
Тримайтеся!!!
За кожне місто душа болить, стільки руйнувань і жертв грущу Знову дно пробили((
Поблагодарили(2): inn@, Lilusa
Кожну ніч і кожний ранок, коли лунають страшні вибухи.... миколаївці називають "русскіх" не дуже хорошими словами.... Вони прокляті уже мільйони раз грущу
Пишуть в группі, біля 4 ранку - летить 4 ракети....починає чоловік рахувати - 1 взрив,2,3,4,5,,,,,6,7,8.....і це все прильоти....До цього 4...
Надіюсь, що Святий Миколай береже місто і його жителів, бо ПВО не дуже це робить.....
Що ж ви робите на нашій землі су....
Поблагодарили(5): KSUHA, Lulya, Lilusa, Evka, Оксана!!!
Коли дивишся на всі руїни, які вони роблять, скільки горя вони принесли.. нація проклятих.
Миколаїв, Харків тримайся

добавлено спустя 21 минуту:

Сучки з рабсії зайняті хлопотами перед новим навчальним роком, що купити, на які гуртки записати..... А ми шукаємо свою школу в списках шкіл з бомбосховищами. Коли ж це закінчиться
Поблагодарили(2): inn@, KSUHA

Цитата:

⚡️Во временно оккупированном Северодонецке Луганской области россияне установили «грязные палатки с грязной водой». Люди моются по графику, сообщил глава ОГА Сергей Гайдай.

"Помивка насєлєнія" чому мені все це нагадує смердючий совок?
Ждуни-сепаратисти, мабуть, на це заслуговують... Їм обіцяли повернення радянського союзу, тримайте. А інші.. як їм жити, коли все разбомбили, забрали цивілізацію, а натомість поставили брудний намет загального користування.
Поблагодарили(3): inn@, KSUHA, ТаняК
Можете меня удалить после моего сообщения. Мне всё равно.
Вот вы все плачете, Херсон, Николаев и т. д. Мне очень жаль нашу страну. Но, почему никто из вас не пишет про Донецк. Про то, что на Донецк наши защитники( ВСУ) запускают ракеты. Эти ракеты содержат в себе очень много противопехотных мин Лепесток. Весь Донецк усеян ими. Страшно с детьми выйти на улицу, да и самой страшно ходить. Уже столько обычных, мирных людей стали калеками. Вы считаете это нормальным? Я никого не защищаю. Я сама живу в этой войне. Но, наши ( украинцы) ничем не лучше россиян. Мои родители лишились жилья. Потому что ВСУ обворовали квартиру и кинули туда гранату. Я не придумала, соседи были свидетелями. А, до этого у моего отца угнали авто наши защитники. Это нормально?
Всем мира. 🙏🙏🙏

добавлено спустя 1 минуту:

Если что Россию 1 не смотрю. Верю только своим глазам и близким которые сами свидетели мародёрства Украинцев и Россиян. Все хороши. Что с одной стороны, что с другой. Страдают обычные люди. Такие как мы с вами.
ПчЁлОчК@ писал(а):

Все хороши. Что с одной стороны, что с другой. Страдают обычные люди. Такие как мы с вами.

Добре подумали?
ПчЁлОчК@
"Лепесток" - это чисто русская фишка.Кто тебе выдолбил в голову обратное - думай.Даже ваш любимый стрелков это признал.
И да, с таким винегретом в голове мне искренне жаль тебя.

добавлено спустя 2 минуты:

ПчЁлОчК@
"Соседи были свидетели"...Это называется видела собственными глазами? Соседи небось сепаратисты?Или с винегретом в голове?И мы должны тут же после таких слов броситься жалеть тебя и возненавидеть ЗСУ?
Поблагодарили(5): inn@, ИрИнА2607, Кнопка77, sofia13, Kristin@
ПчЁлОчК@ писал(а):

Все хороши. Что с одной стороны, что с другой.

Для меня одно то, что та сторона (РФ то есть) действует не на своей територии, не в своей стране, отменяет все сравнения "их" и "нас". Они у себя пусть делают, что хотят. Не было бы их на нашей земле, не было бы необходимости защищаться и всего того, что происходит с 2014 года.
Поблагодарили(9): Irishka, oksana1982, inn@, Кнопка77, Lilusa, Evka, Borik911, Ник@, Iness
irkin писал(а):

ПчЁлОчК@ писал(а):

Все хороши. Что с одной стороны, что с другой.

Для меня одно то, что та сторона (РФ то есть) действует не на своей територии, не в своей стране, отменяет все сравнения "их" и "нас". Они у себя пусть делают, что хотят. Не было бы их на нашей земле, не было бы необходимости защищаться и всего того, что происходит с 2014 года.

очень правильно написала. Но им там в ЛНР и ДНР этого никак не понять. Весь мир понимает, а им не доходит.
ПчЁлОчК@
Объясните пожалуйста, я не понимаю для чего ВСУ разбрасывать эти лепестки в Донецке? Какую цель они преследуют?
Раз Вы так в этом уверены в этом, значит у Вас есть ответ. Или верите на слово властям оккупантов?
Поблагодарили(1): inn@
Ник@ писал(а):

Объясните пожалуйста, я не понимаю для чего ВСУ разбрасывать эти лепестки в Донецке? Какую цель они преследуют?
Раз Вы так в этом уверены в этом, значит у Вас есть ответ. Или верите на слово властям оккупантов?

Ооо, була б тут натіко, то 100% би таке є говорила

добавлено спустя 1 минуту:

ПчЁлОчК@ писал(а):

Я не придумала, соседи были свидетелями.

Ну це зрозуміло. Сусіди завжди все знають і бачуть. То не Натіко ваша сусідка часом?
Ти диви яке співпадіння. Розповім історію яка сьогодні трапилась. Я працюю волонтером в Польщі в одному релігійному гуманітарному пункті. Сьогодні прийшов дивний чоловік старшого віку, але морда протокольна їх за кілометр видно хоч і з рюкзачком. Прийшов і почав розповідати-нести якусь фігню. Так, поміж слів причепився до мене, що я не знаю української (але мене на цьому не візьмеш я знаю, що в мене ідеальна літературна українська, навіть без суржика, школи-уніаерситети теж закінчувала українські чіплятися до мене з цього приводу... ну таке... То метод вивести мене на емоції). Я зреагувала, почав якийсь документ мені показувати, що він чи то воював у другу світову, чи то ще щось з другою світовою пов'язано. Документ виглядав дуже новим і взагалі по ньому не можливо було зрозуміти, що то за корочка. Я знаю, що орда любить всякі корочки і мислить, що на українців вони мають вплив. Ха-ха два раза, то на вас вони діють, на нас вони не діють. Але тією корочкой він хотів показати, що він патріот України.Також сказав раніше, коли ми запитали чи пенсійний вік, що йому 60 з чимось. Яка може бути його причетність до другої світової? Я в нього напряму запитала, чи він росіський пропагандист? Чи дійсно настільки не розуміє на скільки в ньому сидить росіська пропаганда!? Зрозумівши, що я не ведусь, кажу, що зараз не наразі вирішувати мовні питання нам потрібне єднання і перемога, з усим іншим розберемося пізніше і чи він потребує якоїсь допомоги тут і зараз. Відповідь, ніби все в нього є. І почав мені закидати нову тему про "поганих" українців, не ведусь, відповідаю, що: Таке є, але їх 3-5% і заради тієї нормальної більшості я не буду зараз судити те меньшинство. Почав волонтерів обмовляти. Відповідаю, що вони теж люди і більшість зробила на багато більше доброго і корисного, якщо хтось і поводить себе роздратовано, то це завдяки таким як ви і люди з часом теж можуть "вигоріти". То не так просто бути волонтером як здається. Мені набридла та бесіда відправила його до керівництва. Він їм поморочтив голову і пішов. Результат бесіди: людина таки не потребувала допомоги (чого до нас приходила, не зрозуміло), серед українців розводила, як кажуть, сраку-на-драку і сепаратистські мотиви (весь діалог не передаю), просто в "любязному" діалозі гадив українців, перед поляками теж почав гадити нас же. Причепився до польського керівництва, що ті перейшли на ломаний російський то му що думали, що він не розуміє польську. Це щоб не подумали, що він не за рашистів - показуха. І пішов... А ми всі повинні рознести все це по українській спільноті, ну, а поляки про українців по польській. ВСЕ, ви навіть не зрозумієте де вас на*пали якщо не будете аналізувати все те, що відбувається навколо.

Те саме було з моїм чоловіком, коли місто стояло в облозі. Дзвонить весь в істериці: все, нам капець, нас здали, нас кинули, нас захопили, чи захоплять і всяка така фігня. Я запитала звідкіль та інформація, виявилось від його співробітника. Кажу, так іди і запитай, звідки він те лайно приніс. Виявилось що клієнт приїхав за своїм майном і наніс кіпішу (компанія не працювала, але майно зберігали). Хто він? що він? не зрозуміло, але відомо, що він не місцевий і що дуже емоційно наводив паніку даже там де його на питали. Просто прийшов і виклав, що хотів. Сказала, щоб він запакував в пакет того клієнта і його товариша також, якщо він таку фігню буде розносити. А сам, якщо будеш так вестись на всяку маячню, підеш за руським кораблем. З часом дійсно виявилось, що то все була фігня, але в той час орді треба було посіяти паніку, бо прямий танковий бій вже був у місті і їм не вдалося нічого взяти крім до рота, а місто взяти хотілося. В хід пішли інші методи.

Тому таких дівчат, які трошки губляться в такий непростий інформаційний час та ще й в неймовірних умовах треба не банити, а на карантин відправляти, поки не прийдуть до тями. Я прям з жалем дивлюсь на тих, хто підхопив ту заразну фігню пропаганди.
Поблагодарили(5): Irishka, oksana1982, inn@, Ник@, Iness
Для мене зараз днровці та днровці дуже болюча тема.З усіх сил намагаюся їх зрозуміть.Дивлюся відео, інтерв'ю, спілкуюся особисто, щоб з'ясувати звідки ноги ростуть у того, що вони несуть. І що?Усе як по методичці...І таке враження, що вони взагалі не аналізують, що відбувається саме зараз, що не запитай - відсилають до майдану та в 2014 рік ты шо того??? Вони ніби не переймаються тим, що залишилися без житла і людських умов до існування, не бачать що наробили своїми криками "рассєя пріді", тупо про Януковича закидають нам (мовляв, навіщо було скидати ТАКУ людину) та про "ущємлєніє язика"...Все інше їх не хвилює. І так, стріляють лише ЗСУ, руйнують, вбивають вони ж...Чому?Бо сказилися раптово, мабуть.
Поблагодарили(2): oksana1982, inn@
Irishka
Так і є. Але вони не розуміють, що зараз взагалі ніякі питання вже не важливі окрім одного, це - Як ти хочеш жити далі, якщо вільно, то ти українець, якщо ні, то ти ... самі знаєте хто. А вже інші питання відходять на другий план. І таке "аби нє било войни" тоже вже не проходить, відсидітися не вдасться нікому.
Irishka писал(а):

Для мене зараз днровці та днровці дуже болюча тема

Я намагаюсь від таких людей відсторонюватись бо або всі нерви собі зіпсуєш, або ще, не дай Боже, зневіра в тобі поселиться. На сторону пісюнкової нації мене не схилити жодними подіями, аргументами чи фактами. Але в Луганську та Донецьку далеко не всі там такі, просто як кажуть, випливає на поверхню сама знаєш що, але річка все ж таки складається з води.
ПчЁлОчК@ писал(а):

Мне очень жаль нашу страну

Ничего тебе не жаль.
ПчЁлОчК@ писал(а):

Все хороши.

Блин, как можно такое говорить сейчас...Когда в твою страну пришли убийцы, насильники, извращенцы и мародеры...Мы на своей земле! В отличии от этих уродов!
Поблагодарили(3): oksana1982, Кнопка77, Enigmatic lady
Enigmatic lady
Ото ж і дивує, чому люди не задають собі це питання - як жити далі?Очевидно ж уже, що в раші не медом намазано, за вісім років була змога відчути різницю, але все одно за неї топлять я тут не причем
Так хочеться побудувати нову державу... грущу Без сепарів та ждунів грущу
Поблагодарили(3): oksana1982, KSUHA, Enigmatic lady
Irishka
Так і буде. І тепер вже не буде якихось серединок. Тепер або, або. Все буде чітко і зрозуміло. Тепер по суті ми з мовою розібрались - дуже дорого нам коштує та клята ординська мова. Зі ждунами теж все зрозуміло толерантності не буде. До інших націй і культур так, але не до невизначенців. І ті ждуни в більшості зникнуть, коли зникне довбана пропаганда, будуть собі жити в тих правилах які установлять свідомі українці. І якщо До ми були лояльними і толерантними до багатьох речей, які нам і нашкодили, то зараз вже такого не буде.
Поблагодарили(1): KSUHA
Ник@ писал(а):

Объясните пожалуйста, я не понимаю для чего ВСУ разбрасывать эти лепестки в Донецке?

На минуточку, на вооружении в ЗСУ нету этих лепестков. Это россияне могут только верить в такую чепуху.
Ще хотілося б сказати про жертви і" з усіх боків винні".
Навіть якщо зсу розкидає пелюстки, чи якісь інші міни - якщо це пов'язано з бойовими діями направленими на знищення ворожої армії - в добру путь. Якщо це мінуються шляхи підходу армії і зброї ворога, наприклад. А не як руzня під час відходу з Бучі замінувала навіть мертві тіла і під'їзди. А на Чернігівщині дитячу іграшку у дворі.
Якщо Хаймерс знищує склад БК, і від детонації гине мирне населення - винні не зсу, не Байден і не НАТО. Винна руzня, яка розмістила склад в центрі міста.
Якщо в Маріуполі, Северодонецьку чи Лисичанську азовці, зсу чи тероборона заходила в будинки мирного населення і виселяла їх, для того щоб звідти валити руzню - в добру путь. Я це розумію, приміряла на себе цю ситуацію, і впевнено говорю - вийшла б і побажала успіху. Тому що ці люди ризикують своїм життям, для того щоб вибить тварюку з нашої країни, і якщо моя оселя це вдале місце - користуйтесь.
До моєї оселі по-прямій лінії було 18 км, коли погнали орків з Київщини, загальними дорогами, звісно більше. Я приймала сама рішення і брала відповідальність за себе і всіх, хто від мене залежить, якщо щось би трапилось, тому що перебувати в зоні бойових дій - це ризик. Мирне населення має в цей час залишити простір для військових, не заважати і не звинувачувати сторону, яка захищається. Винний завжди нападник.
Якщо б раша не вдерлась на територію України - цього б нічого не було, були б живі і цілі люди, будинки і міста. І ця війна закінчиться, не тоді коли хтось скаже - хай би вже мир, і неважливо ким ми будемо. Війна закінчиться, коли остання свинособака залишить українську землю. Кому все одно ким бути - раша чекає, війна буде довгою.
Поблагодарили(8): Irishka, oksana1982, KSUHA, LiAnchik, letala, Котёныш, Enigmatic lady, Ник@
Часовой пояс: GMT + 3