Овуляшки он-лайн

все о планировании, зачатии, беременности, родах и детях

... Ушла в себя... Вышла из себя... Была не в себе... Пришла в себя... Зашибись находилась...
Автор
внимание внимание внимание В Этой теме обсуждаем ситуацию в Украине.
Тема для фактов вот тут https://ovulation.org.ua/forum/topic50090.html

Огромная просьба оставаться Людьми и быть терпимыми друг к другу даже в это непростое время. Пожалуйста, без конфликтов, матов, перехода на личности. Не надеваем на себя гнев и панику, они точно не помогут. Остаемся Людьми!

Победа за нами и никак иначе! Все буде Україна!

Напоминаем правила:
2.3. Участникам Форума запрещено:
2.3.1. оскорблять любых лиц и угрожать им;
2.3.2. демонстрировать расовую, религиозную, национальную, социальную и иную нетерпимость, а также провоцировать возникновение конфликтных ситуаций на Форуме;
2.3.3. использовать ненормативную лексику (мат), в том числе и при цитировании;
2.3.7. отходить от основной темы, заданной изначально в заголовке и в первом сообщении темы; при возникновении у участника необходимости обсудить вопросы, связанные с изначальной темой, однако не имеющие к ней непосредственного отношения, участник вправе создать новую тему для обсуждения интересующих его вопросов и разместить в изначальной теме ссылку на вновь созданную тему;
2.3.11. обсуждать действия и решения администрации Форума путем создания соответствующих тем либо размещения сообщений в имеющихся темах, в том числе в размещенных на Форуме личных дневниках;
2.3.12. редактировать записи модераторов, сделанные ими в сообщении участника с целью приведения содержания сообщения в соответствие с Правилами;

За разжигание конфликтов и/или перехода на личности будут выдаваться предупреждения пользователям (не важно из какой страны этот пользователь). После 2-х предупреждений - автоматически выдается бан.

Во время военного положения в Украине, действуют немного другие правила https://ovulation.org.ua/forum/post5527326.html#5527326
m!racle
Поблагодарили(2): g@J|4onok, Дария-37

Последний раз редактировалось: Miralissa (09.03.2022 17:23), всего редактировалось 3 раз(а)
Вінниця рыдаю
Це просто жах грущу
Це ж треба бути такими тваринами
Ненавиджу і проклинаю всю русню яка знущається над нами!!!
Мерзота!!!
Поблагодарили(3): KSUHA, Mertsana, Helenna
ТаняК
Підписуюсь під кожним словом.

Вони Цілили в мирне населення

добавлено спустя 45 минут:

Йо@ана русня.... здохніть навіки за свої діяння пипец

Нема слів...Вінниця... рыдаю
Скільки ще триватиме цей жах???Господи, в них же не залишилося нічого людського, навіщо ти тримаєш їх на цій землі???
В себе вони показують здалеку фото з хмарою диму від удару по центру Вінниці, а говорять, що це військова частина в Гайсині Вінницької області.. виблядки. Навіть не знаю чого вони соромляться, рабсіяни більше зацінять вбивство немовлят, а не військових.
Lulya
Довбані брехливі гельмінти

добавлено спустя 21 минуту:

Помийна яма парашка з помийним гнилим народом
Поблагодарили(4): Lulya, sofia13, ТаняК, Дария-37
Ублюдки кончені...
Там взагалі багато різних дитячих гуртків: танці , дошколярик, іноземні мови були...
с@ки, ненавиджу вас усіх до єдиного пипец

картинки для рекламы
Поблагодарили(1): Oksi-kitty
KSUHA
Вони якісь недорозвинені.. чують Будинок офіцерів - і роблять висновок, що там сидять офіцери і думають над стратегією фронту нифига себе . Так само як в Миколаєві розбомбили готель і сказали, що там американські інструктори і іноземні бойовики жили - бо де ж ще жити іноземцям. І всі радіють.
Хотіла дітей на мульт в кінотеатр в сусіднє містечко звозити. Це такий невеличкий кінозал в Будинку культури. Тепер думаю ну його нафіг, їм ще привидеться, що там Хаймерс переховується

добавлено спустя 5 минут:

Їм навіть в голову не приходить, що в нас в країні військовий стан і людей в формі в любому населеному пункті повно, як кадрових військових так і тероборони. І якщо трапляється вибух, то звісно вони всі спішать на допомогу і попадають в кадр. А ці вбогі відразу волають - це точно був військовий об'єкт, бо он скільки військових на фото
Поблагодарили(2): KSUHA, Lilusa
Мені здається наших сліз не вистачить, щоб виплакати все те що творить русня. А чім сильніші будемо ми тим безпринципніші будуть вони у виборі мішеней. Може варто підключатися, щоб допомагати у вирішенні цієї війни на всіх рівнях?. З одного боку немає сил, щоб щось робити, а з іншого боку вже немає сил морально виносити весь той жах, що творять з нами. Я на тій стадії коли вже треба щось конкретне робити, а не просто розривати собі душу пассивно споглядаючи як заживо жруть твою країну.

добавлено спустя 6 минут:

Мама вранці виклала в сторіс відео зі своєю донечкою, а через дві години це маленьке сонечко звільнити від житття. Бачила відео з тою самою дівчинкою рыдаю
Поблагодарили(1): KSUHA
Enigmatic lady, я в Тіктоці натрапила на ролик з мамою, яка мала вести в Будинок офіцерів дитину на гурток, і відмінила заняття через якісь справи. Врятувались.

Щось конкретне маєте на увазі, є якісь думки? Я змирилась з тим фактом, що це надовго, що буде ще багато смертей і сліз і буде перемога. Перед світанком найтемніша ніч. Цей шлях треба пройти, буде важко але все закінчиться.
Lulya писал(а):

Вони якісь недорозвинені

Пф.... однозначно. То генетична поломка видно в їхній нації
Поблагодарили(1): Enigmatic lady
Тварі. Кончені сволоти. Недолугі, тупорилі із непомірними амбіціями.
Вінниця, не має слів. Сльозі, біль і злість. Злість на все, що пов’язано з парашею.
Сьогодні, коли колега з Вінниці плаче і розповідає про страшенну картину, про те, що була поруч із своїми дітьми і чудом не попали в епіцентр страшних подій, не знаєш що робити, щоб хоч якось заспокоїти і допомогти. І потім, тобі телефонують твої родичі, яких годував довгий час твій тато, живучі на маскві зараз кажуть: «нічєго сташнава, скора ми вас асвабадім, будєт нармальнає расійськає правітельство і ви всьо паймьотє і снова палюбітє нас, і будем как раньшє жить в любові і дружбі». Як той ґвалтівник чікатіло, не хочеш мене любити, тоді я вб’ю тебе.
З 2014 мусили залишити все батьківське майно на Донеччині, маму забрали на Київщину. Куди бігти тепер? Від ненаситних пихатих тварюк. Так, щоб не чути і не бачити. І що зробити щоб не народжувалися їх зевиблядки?
Все життя була російськомовною, жодного разу не отримала зауважень ні у Львові, ні у Прикарпатті, ні на Закарпатті. Як ті руські тупі істоти, жеруть все те лайно про нациків, яке ім зливає путінське ТВ? Тепер точно нічого руського. За залізний занавіс. Навіки.
Поблагодарили(6): elisevka, KSUHA, Lulya, Evka, Оксана!!!, Дария-37
Lulya
Конкретних "робочих" ідей поки немає, так тільки думки. Знаю, що зараз точно не вистачає звичайних автомобілів для поставки їжі, води ліків і евакуація ранених до чи з так званої нульової лінії. Авто можуть бути самими дешевими і навіть старими, головне, щоб вони були в нормальному робочому стані і добре їздили. Бажано позашляховики. Бо термін служби тих авто 1-2 тижні, а інколи і один-два виїзди. Їх треба багато. Сім'ї часто збирають на обладунки своєму чоловіку/сину і т.д. і вони не завжди в край потрібні, хоча вони теж потрібні. Краще, щоб сім'ї цікавились також чи не потрібні авто конкретно в військовій частині де служить їх рідний, щоб у конкретної групи, з ким він буде на передовій, точно був транспорт. І це надасть більше шансів перемогти і врятувати життя близьким. Бо намагання врятувати "свого" не завжди суттєво впливає на загальний хід подій. А кошти котрі витрачають родини дуже часто дорівнюють вартості авто. Це буде конкретна точкова допомога яка в великій кількості суттєво вплине на події.
Це те що я знаю.
Варто всім постійно оглядатися і нагода допомогти може з'явитися в будь-який момент. Особливо у тих хто за кордоном.

Є ще одна думка але то довго писати і я не знаю як її зробить масштабно.
Поблагодарили(2): Irishka, Lulya
Lulya
Я не думаю, що вони не знали, що в будинку офіцерів немає ніяких військових. Навпаки, точно знали, але вибрали його собі за ціль, бо цим можна прикритися - уппс, помилочка вийшла.Для міжнародної спільноти, звісно ж. На нас їм начхати, вони відверто радіють та зловтішаються.
Поблагодарили(2): KSUHA, Lulya
Поганая СВОЛОТА из серпентария. Это не люди...
Irishka
Головна їх ціль це люди, вони думають що чим сильніше нас гвалтувати тим скоріше ми своє керівництво примусимо до миру з ними. Хвора нація
грущу Пишуть, що мама дівчинки в реанімації, нажаль, померла... Дівчинка її була дитиною Сонця. Мама вела сторінку, на якій ділилась як виховувати дитинку з особливими потребами грущу
Миколаїв більше 10 потужних вибухів рыдаю
Дівчата з Миколаєва, пишіть
Lulya писал(а):

грущу Пишуть, що мама дівчинки в реанімації, нажаль, померла... Дівчинка її була дитиною Сонця. Мама вела сторінку, на якій ділилась як виховувати дитинку з особливими потребами грущу

Остання інформація-мама жива, в реанімації , прийшла до тями. Всі кінцівки в неї цілі.( На фото поряд з дитячим візочком була відірвана кінцівка, і всі, навіть ЗМІ почали писати що то кінцівка цієї мами. )
Жінці про смерть дівчинки поки не говорять.
Ох, дай бог, щоб хоч вона вийшла здоровою з цього пекла... 🙏
Слідкую за блогером, якому писала підписниця з Вінниці, знайома з ситуацією. Вона написала, що жінка бачила, що донька померла, встигла зателефонувати своїй мамі і втратила свідомість. Виходила з коми і питала, де Ліза...
KSUHA
Ох, добре що жива, дай Боже пережити горе.
Makovka
Бачити смерть власної дитини, що може бути страшніше рыдаю
Ще двох дітей не змогли ідентифікувати, настільки обгоріли тіла. Коли це скінчиться..
Поблагодарили(3): oksana1982, KSUHA, Makovka
KSUHA писал(а):

Жінці про смерть дівчинки поки не говорять

Мамі вже сказали...
sofia13 писал(а):

KSUHA писал(а):

Жінці про смерть дівчинки поки не говорять

Мамі вже сказали...

Теж бачила її інтерв'ю.Плакала разом з нею рыдаю
І той хлопчик, що згорів у машині не виходить з голови рыдаю Вони ж з мамою втекли до "безпечної" Вінниці з Херсонської області. Від долі не втечеш. грущу
Поблагодарили(1): Enigmatic lady
пуйло схоже до глибини душі впевнений, що насиллям і знущанням можна підкорити націю, військовим шляхом не вдається так він виснажує і лупить по людям, щоб ми деморалізувалися і зламалися. І мабуть ніяк до тями не візьми, чому нічого не вдається, адже з розсіяними народами евразії це вдалося - зубожінням, страхом і знущанням підкорити їх. Схоже йому треба подарувати підручник з української історії написаного не його пропагандою.

добавлено спустя 51 секунду:

https://youtu.be/cdEEffF7_rU
Поблагодарили(6): Irishka, KSUHA, Олёна, Lilusa, Miralissa, Дария-37
Поблагодарили(6): Irishka, Елена Остер, KSUHA, Enigmatic lady, Oksi-kitty, Дария-37
Форумчанка с овуляшек, с россии, выложила пост с фотографией в фейсбук с моря крымского и подписала, что "самолеты летают, вертолёты часто видят, громко, но редко - раз в пару дней. Но это нас не напрягает. "
Хорошо вам отдохнуть. Зная, что эти вертолёты летают убивать детей Украины.

добавлено спустя 2 минуты:

...не напрягает их мдя Лично от этого человека я не ожидала.
Поблагодарили(3): Luchistaya, oksana1982, Miralissa

Последний раз редактировалось: inn@ (28.07.2022 21:35), всего редактировалось 1 раз
inn@
грущу Да их там мало что вообще напрягает.Главное "Крым наш" и морюшко есть. опаньки ...
Поблагодарили(4): Luchistaya, oksana1982, inn@, Lilusa
inn@
Если это та, о ком я думаю, то ее вообще мало что напрягает обычно.
Поблагодарили(1): oksana1982
inn@
То недоістоти, народ такий
inn@, да уж…
Чувство эмпатии этим людям не знакомо…
Какими нужно быть нелюдями, чтобы такое писать..
Часовой пояс: GMT + 3