Овуляшки он-лайн

все о планировании, зачатии, беременности, родах и детях

... Ушла в себя... Вышла из себя... Была не в себе... Пришла в себя... Зашибись находилась...
Автор
внимание внимание внимание В Этой теме обсуждаем ситуацию в Украине.
Тема для фактов вот тут https://ovulation.org.ua/forum/topic50090.html

Огромная просьба оставаться Людьми и быть терпимыми друг к другу даже в это непростое время. Пожалуйста, без конфликтов, матов, перехода на личности. Не надеваем на себя гнев и панику, они точно не помогут. Остаемся Людьми!

Победа за нами и никак иначе! Все буде Україна!

Напоминаем правила:
2.3. Участникам Форума запрещено:
2.3.1. оскорблять любых лиц и угрожать им;
2.3.2. демонстрировать расовую, религиозную, национальную, социальную и иную нетерпимость, а также провоцировать возникновение конфликтных ситуаций на Форуме;
2.3.3. использовать ненормативную лексику (мат), в том числе и при цитировании;
2.3.7. отходить от основной темы, заданной изначально в заголовке и в первом сообщении темы; при возникновении у участника необходимости обсудить вопросы, связанные с изначальной темой, однако не имеющие к ней непосредственного отношения, участник вправе создать новую тему для обсуждения интересующих его вопросов и разместить в изначальной теме ссылку на вновь созданную тему;
2.3.11. обсуждать действия и решения администрации Форума путем создания соответствующих тем либо размещения сообщений в имеющихся темах, в том числе в размещенных на Форуме личных дневниках;
2.3.12. редактировать записи модераторов, сделанные ими в сообщении участника с целью приведения содержания сообщения в соответствие с Правилами;

За разжигание конфликтов и/или перехода на личности будут выдаваться предупреждения пользователям (не важно из какой страны этот пользователь). После 2-х предупреждений - автоматически выдается бан.

Во время военного положения в Украине, действуют немного другие правила https://ovulation.org.ua/forum/post5527326.html#5527326
m!racle
Поблагодарили(2): g@J|4onok, Дария-37

Последний раз редактировалось: Miralissa (09.03.2022 17:23), всего редактировалось 3 раз(а)
Захотілося поділитися. Мене лякає тиша. З 29 червня немає тривог у Київській області (і не тільки).
Які версії, чому так?
Поблагодарили(2): Lulya, Lilusa
Irishka
То взагалі треш. Я не знаю, як почути, що твоя кохана людина позбавила когось життя, навіть якщо це рашист. Мені легше знати, що мій чоловік не випускав кулю грущу
Моя знайома наважувалась декілька днів запитати в чоловіка, чи вбивав він.
А тут ось так вивалює все своїй дружині, і ржуть - только нікаму нє расказивай.

добавлено спустя 1 минуту:

Makovka
Другий день про це думаю. Зайняті іншими областями, скоро наша черга буде?
Поблагодарили(1): Makovka
Lulya
Подруга каже, що буде. Мама каже, що зброя закінчується, зосереджуються на сході і півдні. Мене кидає від думок, що бомбануть ядеркою до того, що, може щось змінилося на краще із постачанням нам зброї і на фронті відбувається щось, про що ми на знаємо
Makovka
Та наче ні.. навпаки, вони там вже вереск влаштували, що Луганська область вся ними захоплена. Зараз мають бути реляції декілька днів.
Я за ядерну спокійна, не можу сказати з чого я так рішила, що до цього не дійде, але вірую в те.
Ракети ще є, цього радянського гівна, яке почало летіти (Кременчук, Одеса) ще багато в них(((
Поблагодарили(1): Makovka
Makovka
І я не вірю, що ракети закінчуються. я тут не причем Але й про затишшя перед бурею теж не хочеться думати грущу
Відповідальність на всіх росіянах , без виключення. Пасивно спостерігати - теж саме, що і активно приймати участь. Хай діти катів переживуть все те саме, що наші - знущання, зґвалтування, насилля - і все на іх очах.
Поблагодарили(6): KSUHA, Lulya, Evka, Kristin@, Oksik11, ТаняК

Последний раз редактировалось: Alina (05.07.2022 0:31), всего редактировалось 1 раз
Irishka
Рашка-генетичний непотріб-тільки це приходить на думку
Поблагодарили(2): KSUHA, Evka
Alina писал(а):

активно приймати участь.

Нажаль зараз вони вже активно приймають участь, вони вже свідомо обрали сторону, жаліють своїх солдат, хотять помститися, їх ображають всі поразки їх армії і вони хотять помсти з іще більшою злістю. Тепер вони вважають допустимим свідомо вбивати наших дітей і жінок за те що ми не здаємося і відбиваємось. Поразки чіпляють їх гординю за живе і те, що вони не на своїй території їх взагалі не турбує, вже й нацистів не треба вбивати тепер вони воюють за щось "більш духовне" для них. Якщо спочатку вони не розуміли навіщо ця війна і хотіли миру, то зараз вони вже прийняли позицію "за родіну" і готові за це вмирать. Навіть Лермонтов ще писав, що не знає жодної нації яка б так відчайдушно захищала би своє рабство. В їх ментальності нажаль, закарбовано "чим гірше тим краще" і вони будуть з задоволенням терпіти все гівно в їх житті заради родіни. А зараз в них нова ступінь в ментальності, тепер вони ще й готові і хотять свідомо вбивати.
Поблагодарили(2): Irishka, KSUHA
Enigmatic lady
+ ще треба додати гроші. Багато з них тут, саме через гроші. Бо живуть в лайні, роботи нормальної не має, мікрокредити є, ковьор на видному місті ще з радянських часів, висить дирку без шпалер закриває. А тут такий шанс, заробити та ще й намородерити, якщо пощастить, і офіцер перший не забере.
Це все теж їх вєлікая родіна
Lulya
Згодна, що гроші відіграють велику роль для найбідніших верств населення, а це більшість рашандії. Виходить вони сюди їдуть як на заробітки нифига себе я тут не причем
Поблагодарили(2): Irishka, Lulya
Особисті враження - багато днів в погребі з своїми і чужими дітьми , страшно, сльози, люди, які втекли, життя і життєві історії близьких, в когось до сміху безглузді - з рук видирання ниток для в’язання .. коли нашу вчительку водили на мотузці по вулиці голу, як скотину , коли діти були найдені без зубів і зґвалтовані від 1 до 14 років. Це неможливо сприйняти ніяк.
Поблагодарили(3): oksana1982, KSUHA, Lilusa
Alina
Аліна, як твої справи зараз? Виїхала?Повернулася?
Таке читати навіть страшно грущу
Ми дома, збираємо себе до купи
Поблагодарили(1): KSUHA
Alina
Аліночка, яку допомогу ми з дівчатами особисто можемо надати? Будь ласка, напішіть сюди, або в особисті. Дякую завчасно. Міцно обіймаю.
Поблагодарили(2): Alina, Олёна
Аліна, тримайтеся, зараз страшні часи.
Поблагодарили(1): Alina
дякую, дівчата! у нас є все необхідне
Поблагодарили(1): Irishka
Helenna
Так, дуже райдужні "перспективи". опаньки ... Дійсно, навіщо та освіта, робота, достаток?Краще у кирзачах, багнюці, без рук та ніг або в поліетиленовому чорному пакеті ты шо того??? Яка країна такі й мрії. опаньки ...
Поблагодарили(2): KSUHA, Evka
Irishka
А ще говорить про те, що їх країна абсолютно "підтримує" військових, а на інших їм наплювати. Тільки їх цільова аудиторія того не розуміє
Поблагодарили(2): KSUHA, Enigmatic lady
Helenna
Зайшла, щоб це саме посилання залишити... В багатьох моментах повне співпадіння перших годин, ті самі питання, метушня, переглядання новин і звістки про перші смерті на вулицях.
Згадалось, як наче вчора було, а вже
Війна День 139
Поблагодарили(3): Lilusa, Оксана!!!, Helenna
Дуже вдалий мультик, пряме попадання.Неначе вчора...Тільки паніки було в рази більше. грущу
Поблагодарили(3): Lilusa, Enigmatic lady, Helenna
Так, мультик дуже вдалий, тільки прокинутися ми до сих пір не можемо.
Поблагодарили(1): Оксана!!!
Цікаво стало, як реагують, на цей мульт люди, які це не прожили..
я ще раз переглянула його, отримала цілий ряд флешбеків, не витримала сліз, коли дівчинка заповнювала щоденник, як з вже відомої історії дівчинки з Маріуполя. І задумалась які відчуття це викликає у інших націй, чи здатний мультфільм викликати в них емпатію я тут не причем
Lulya писал(а):

Цікаво стало, як реагують, на цей мульт люди, які це не прожили..
я ще раз переглянула його, отримала цілий ряд флешбеків, не витримала сліз, коли дівчинка заповнювала щоденник, як з вже відомої історії дівчинки з Маріуполя. І задумалась які відчуття це викликає у інших націй, чи здатний мультфільм викликати в них емпатію я тут не причем

Ми виїхали 22 лютого, тому своїми очами не бачили нічого, лише переживали за батьків. Мене пройняло дуже. Було б дуже добре, якби зробили б англійську озвучку, щоб могли глянути іноземці.
Поблагодарили(3): Irishka, Lulya, Lilusa
Плакала весь мульт рыдаю ... Коли вже це все закінчиться...
Поблагодарили(4): Irishka, Lulya, Lilusa, Mertsana
KSUHA , ви як? Не поруч були?
Поблагодарили(2): oksana1982, KSUHA
Lulya
В мене все норм.дякую
А от там не норм(((
Я сьогодні вдома, а мала бути якраз там поруч.
😭😭😭
KSUHA
Слава Богу! Тримайтесь
Поблагодарили(2): oksana1982, KSUHA
Часовой пояс: GMT + 3