Овуляшки он-лайн

все о планировании, зачатии, беременности, родах и детях

... Ушла в себя... Вышла из себя... Была не в себе... Пришла в себя... Зашибись находилась...
Автор
внимание внимание внимание В Этой теме обсуждаем ситуацию в Украине.
Тема для фактов вот тут https://ovulation.org.ua/forum/topic50090.html

Огромная просьба оставаться Людьми и быть терпимыми друг к другу даже в это непростое время. Пожалуйста, без конфликтов, матов, перехода на личности. Не надеваем на себя гнев и панику, они точно не помогут. Остаемся Людьми!

Победа за нами и никак иначе! Все буде Україна!

Напоминаем правила:
2.3. Участникам Форума запрещено:
2.3.1. оскорблять любых лиц и угрожать им;
2.3.2. демонстрировать расовую, религиозную, национальную, социальную и иную нетерпимость, а также провоцировать возникновение конфликтных ситуаций на Форуме;
2.3.3. использовать ненормативную лексику (мат), в том числе и при цитировании;
2.3.7. отходить от основной темы, заданной изначально в заголовке и в первом сообщении темы; при возникновении у участника необходимости обсудить вопросы, связанные с изначальной темой, однако не имеющие к ней непосредственного отношения, участник вправе создать новую тему для обсуждения интересующих его вопросов и разместить в изначальной теме ссылку на вновь созданную тему;
2.3.11. обсуждать действия и решения администрации Форума путем создания соответствующих тем либо размещения сообщений в имеющихся темах, в том числе в размещенных на Форуме личных дневниках;
2.3.12. редактировать записи модераторов, сделанные ими в сообщении участника с целью приведения содержания сообщения в соответствие с Правилами;

За разжигание конфликтов и/или перехода на личности будут выдаваться предупреждения пользователям (не важно из какой страны этот пользователь). После 2-х предупреждений - автоматически выдается бан.

Во время военного положения в Украине, действуют немного другие правила https://ovulation.org.ua/forum/post5527326.html#5527326
m!racle
Поблагодарили(2): g@J|4onok, Дария-37

Последний раз редактировалось: Miralissa (09.03.2022 17:23), всего редактировалось 3 раз(а)
Oksik11 писал(а):

Lissi
На прошлой неделе родственница выезжала из Каланчака,но не бесплатно,и 4 суток в дороге,но через Украину и с 3 попытки

Одним словом - повезло.
Людей жалко грущу
Поблагодарили(1): Oksik11
Харків. Фото Павло Гук

...а завтра буде війна.
Поблагодарили(4): Irishka, KSUHA, Lilusa, Enigmatic lady
Україна з Молдавією нарешті кандидати в Євросоюз.
Однією з у мов щоб стати членом союзу це повернення всіх територій, щоб не було жодної конфліктної зони на момент вступу. Виходить і Молдавія повина повернути Придністров'я ржу нимагу . Значить тепер Євросоюз може офіційно допомагати Молдавії як і Україні, щоб відстояти свої території.
Путлер хотів пів світу захопити, а схоже поцілує себе в хвіст. Вірю в це.
Поблагодарили(7): Irishka, oksana1982, KSUHA, Олёна, Lulya, Evka, sweetmama
Enigmatic lady
А заодно нехай себе поцілують у хвіст усі ті, хто кричав "КрЫм наш" і підтримував цю дуже "спеціальную аперацию". ой мороз мороз
Поблагодарили(4): oksana1982, KSUHA, Enigmatic lady, Oksik11
Enigmatic lady писал(а):

Україна з Молдавією нарешті кандидати в Євросоюз.
Однією з у мов щоб стати членом союзу це повернення всіх територій, щоб не було жодної конфліктної зони на момент вступу. Виходить і Молдавія повина повернути Придністров'я ржу нимагу . Значить тепер Євросоюз може офіційно допомагати Молдавії як і Україні, щоб відстояти свої території.
Путлер хотів пів світу захопити, а схоже поцілує себе в хвіст. Вірю в це.

Все так, тільки ЄС наразі слабкий, Британія он з нього вийшла - може, шось знає очень счастлива і поки ми подолаємо корупцію (як на мене, це анріал) і виконаємо інші умови, може вже й вступати буде нікуди. Будуть нові альянси.
Особисто мені не подобається партнерство з ЄС, бо вони бояться рашки і ситі-вгодовані її грошима і чекають, коли ми нарешті з нею замиримось. Але оскільки гуманізм ще щось значить в цьому здурівшому світі, нам допомагають з біженцями, і за це їм звісно, велика подяка.

Бльо як я хочу додому рыдаю ніщо не замінить рідний дім і рідну землю. Я дуже зла і хочу, щоб всі іскандери, якими кожну ніч безкарно обстрілюють моє місто, вибухали після запуску і хєрак вниз. і пофіг шо внизу, мені нікого з рашки не шкода.
Поблагодарили(2): KSUHA, Evka
sweetmama
Мені теж здається, що до вступу у Євросоюз не дійде, бо його до того часу не стане. Україна створить новий альянс, де не буде місця путінським блюдолизам.

Тримайся, ще трохи треба почекати... грущу Бісяться, падлюки, усі невдачі на полі бою ракетами "заїдають". Сьогодні був особливо "врожайний" ранок((
Поблагодарили(4): KSUHA, Lilusa, Evka, ТаняК
А мені здається не варто сприймати ЄС як якийсь бік куди треба обов'язково "продатися". Ми будемо тими ж Українцями і тією ж Україною зі своїми правилами тільки кращими і не будемо ізгоями, коли нормальним людям можна їздити і робити що хочеться, а наші фізично і економічно обмежені.
До того ж ми створюємо ще союз з Великобританією очень счастлива . Тому всі плани прораховані ржу нимагу
Дівчатка, вірте в краще, бо відчай доб'є людей і без війни. Бо якось дивно бачити, що щось змінюється на краще, а люди сидять и кажуть: та нєєєє, то всеодно буде все погано. Так навіщо тоді нам щось робити і так все погано.
Поблагодарили(3): Irishka, KSUHA, Lilusa
Enigmatic lady
З відчаєм дійсно треба щось робити. Задовбали вже ті, хто весь час усе і усіх критикують, усюди вбачають зраду та підвох. Як каже Арестович - шукати скрізь зраду - це наша українська риса, по крові передається)) Але, з іншого боку, ми були занадто толерантними, самі розплодили "любітєлєй руського міра", колаборантів...Мабуть, прийшов час масової чистки.
А в Україну треба вірити, вона того варта йоу
Поблагодарили(2): KSUHA, Enigmatic lady
Enigmatic lady писал(а):

Дівчатка, вірте в краще, бо відчай доб'є людей і без війни. Бо якось дивно бачити, що щось змінюється на краще, а люди сидять и кажуть: та нєєєє, то всеодно буде все погано. Так навіщо тоді нам щось робити і так все погано.

Якби я не вірила в краще, я б вже планувала майбутнє своїх дітей в Європі чи деінде. Та я не їду в Європу і не везу туди дітей.
Але я добре знаю історію.
Скільки раз Україна ходить по тим самим граблям.
Єдине що зараз принципово інакше - це наявність великої армії. Вперше за хз - мабуть за всю історію - є своя велика армія. Не маленька армія УНР чи УПА, чиї очільники до речі не могли дійти згоди і розпорошували сили, завдяки чому москві було легше їх розбити.
А ще москва "любить" підкупати за гроші людей при владі в Україні. І невідомо, скільки таких підкуплених є наразі в Києві і на місцях. Мабуть багато.

Якщо чесно, я вірю лише в армію. Вона показує себе на ділі.
Нашим політикам - ні.

добавлено спустя 2 минуты:

Irishka писал(а):

Enigmatic lady
З відчаєм дійсно треба щось робити. Задовбали вже ті, хто весь час усе і усіх критикують, усюди вбачають зраду та підвох. Як каже Арестович - шукати скрізь зраду - це наша українська риса, по крові передається)) Але, з іншого боку, ми були занадто толерантними, самі розплодили "любітєлєй руського міра", колаборантів...Мабуть, прийшов час масової чистки.
А в Україну треба вірити, вона того варта йоу

О, тут люди слухають Арестовича?
Я, мабуть, звідси пішла. Не моя компанія. уиу уиу. ваши документы
Подивимось за пару років, як себе проявить ваш Арестович в тому числі.
Шкода, що приходиться жити з вибором тих, хто наголосував в 2019 це шашличне лайно.
Але вже що маємо.

добавлено спустя 3 минуты:

Irishka писал(а):

sweetmama
Мені теж здається, що до вступу у Євросоюз не дійде, бо його до того часу не стане. Україна створить новий альянс, де не буде місця путінським блюдолизам.

Тримайся, ще трохи треба почекати... грущу Бісяться, падлюки, усі невдачі на полі бою ракетами "заїдають". Сьогодні був особливо "врожайний" ранок((

Хлопці і дівчата на передовій тримаються.
Ми допомагаємо чим можемо.
Все буде добре.
это любовь

добавлено спустя 2 минуты:

Нє, дівчата, ви серйозно слухаєте людину, яка на всю країну кидає абсолютну неправду і діч типу "ВСУ отодвинули от Харькова русских на расстояние, недоступное для артиллерии"? В той самий час, як ця артилерія навалює по харківянам далі?
Сучара гламурний.
Пішла я з сайту.
Максимально чищу своє оточення, бо й без того забагато стресу.
Всім мира і добра.
sweetmama
Ти при своєму розумі???З нервами, мабуть щось не так у тебе, печалька. опаньки ... Я, на відміну від тебе, слухаю усіх.Тільки так можна фільтрувати інформацію і робити СВОЇ висновки. Навіть рашистів слухаю, ага.Уявляєш яка я "загублена душа" ржу нимагу
І тобі миру, щасливо.
sweetmama
Кхе, кхе, нуууу, може і є люди які самозаспокоюються Арестовичем, але ті у кого є трохи логіки розуміють, що Харьків географічно розташований 25-30 км до кордону з рашкою, а це відстань досяжності артилерії. І він , ну як би так сказать, людина яка не впливає суттєво на рішення. Він - радник, аналітик, один із. І все.

sweetmama писал(а):

Якби я не вірила в краще, я б вже планувала майбутнє своїх дітей в Європі чи деінде. Та я не їду в Європу і не везу туди дітей.

Ну, цей фактор дуже неоднозначний. Він геть не означає, що всі хто залишились, то патріоти України, а хто виїхав ні. Це просто вибір, ризик, можливості, відповідальність кожної людини окремо і до патріотизму воно має мало відношення. Єдине що, щоб залишатись в обстрілюваному місті, треба адекватно сприймати всі ризики від психологічного виснаження і нервових зривів до елементарного шансу загинути. Якщо ви свідомо залишаєтесь, то ви дуже смілива людина, я, наприклад, не змогла такого витримати. І ви би бачили як працюють українці тут в Польщі ті хто займається допомогою для України. Все робиться дуже віддано, за свої кошти, своїми силами і в великих масштабах. Я коли побачила це то була дуже здивована. І в мене якось не повертається язик сказати, що вони не патріоти тому, що виїхали. Чи то мені такі люди трапляються, за всіх не скажу.
Поблагодарили(1): Irishka
Enigmatic lady
Я інформацію про ситуацію на полі бою від Арестовича пропускаю повз вуха, для цього є воєнні експерти і зведення генштабу. Зате він піднімає інші важливі питання, які інші або замовчують, або відверто нехтують - освіта, культура, майбутнє нації, історія і т.д. Так, особа трошки нарцистична, але має харизму і за це йому багато чого пробачаю))
Irishka
Якби тільки губи так часто не облизував, а то уже трохи підтошнює від цього, ржу нимагу ржу нимагу а так да слухати можна кого завгодно, але я теж орієнтуюсь на інформацію з офіційних джерел.
ржу нимагу ржу нимагу
Enigmatic lady писал(а):

Irishka
Якби тільки губи так часто не облизував, а то уже трохи підтошнює від цього, ржу нимагу ржу нимагу а так да слухати можна кого завгодно, але я теж орієнтуюсь на інформацію з офіційних джерел.

ржу нимагу ржу нимагу Ага, є таке))
Я єдину, кого не можу довго слухати - Наталія Влащенко чет засмущалась я Так багато ееееекає, що вуха в'януть))
Вчера прилетело в соседний жилой дом. Утро, воскресенье, люди, дети спят в своих кроватях...Ракетный удар.
Сегодня прилетело в Торговый центр в Кременчуге... Люди были в магазине, детки...
Я вот вспоминаю, когда в России в кинотеатре случился пожар и сгорели люди, как мы всей страной сочувствовали россиянам...А сейчас русские сбрасывают бомбы на жилые дома моей страны, торговые центры, стирают с земли города. В комментариях хохочут и ликуют.
Я не знаю, русские, Вы как стали такими зверьми? Зачем Вы в церковь ходите? Кресты небось носите на шее?
Что случилось с людьми?
Поблагодарили(9): Irishka, Елена Остер, KSUHA, Кнопка77, Evka, sofia13, Enigmatic lady, Borik911, Lissi
Lilusa
Хрен их знает что с ними не так,мечтаю чтобы все из рашки и их кровавой земли исчезли из вселенной🙏🙏🙏
Поблагодарили(1): Evka
Lilusa
Убл@дочний народ...що з них взяти.
Варто тільки почитати коментарі від звичайного цивільного народу, як ці виродки тішаться, який прівЄт прилетіа нам з їхнього ср@ного кацапстану. Молодь, старі, діти... вони таке пишуть що волося шевелиться. Як радіють, що "так нам і нада"...
Ненавиджу і зневажаю всю рашку.
Бажаю їм відчути всете, що відчуває україна.

Зневажаю.
Принципово не слухаю кацапську музику, не купую нічого з товарів цієї довбаної країни, мене верне від їхнього г@мноязика.
Для мене ця помийна яма згнила навіки
Виродки
З@сріться в своїй парашці. Чортові дегенерати

добавлено спустя 17 минут:

От вам відповідь, ЗА що??
Чому??
Та те бидло убоге за гроші пре сюди.... злидарі недолугі. Для них це з спосіб заробити.
Хіба там є якась совість, чи співчуття..чи хіба воно одне з другим собі хоч раз задало запитання, що так не потрібно робити?
Двєсти пидисят тисяч-вирішують все

скачать картинки для телефона
Поблагодарили(2): Evka, Lissi
Божа кара будет набагато маштабнішою ніж ми може уявити...ні, я не ненавиджу, я просто прошу Всевишнього кожному винному, кожному хто зловтішається, хто це підтримує та хто не кається, кожному дати по заслугам на всі покоління за гріхи. Життя на землі воно коротке, а от в пеклі всі будуть смажитися вічно...
Безбожники, антихристи
Поблагодарили(6): Irishka, LiAnchik, Олёна, Oksik11, ТаняК, Lissi
Видно я вже те така великодушна. Моя великодушність вже закінчилася. Її просто вже не існує
Это не великодушие...я просто видела и не раз за свою жизнь, как карма догоняет....в виде онкологий, генетический отклонений у потомков, несчастных случаев и и д. Каждому будет по заслугам, это точно. Таков закон природы. Даже если просто посмотреть на лица варваров и антихристов...там же нет уже и минимального от творца, нет благочестия, сущий дьявол в чертах лица...и для них уже ад на земле, они обречены сами и на последующие поколения своих потомков обрекли
Lilusa писал(а):

Каждому будет по заслугам, это точно

Надіюся на це

ТЦ в Кременчузі згорів вщент.....😢в мене слів немає
Замісь того щоб оснастити свої деревні газом, облагородити периферію, вЄлікая страна вкладає гроші в ракети....
Саме цікаве, що їхній народ це "з'їдає"
Все їх влаштовує

скачать картинки для телефона
Поблагодарили(1): Oksik11
21 человек не проснулися сегодня в Сергеевке Одесской области. Люди спали в своих кроватях...ракеты прилетели в жилой дом и две базы отдыха. Господи, пусть эти террористы ответят за смерти людей...
Поблагодарили(1): KSUHA
Я спостерігаю зараз модну тенденцію у піпла з того боку
- У ніх всєгда бил вибор. Сдаться. Оні самі так вибралі.
Тобто вони прийняли той факт, що вони вбивають українців, просто так, бо така політіка (якою вони не цікавляться). І винні все одно ми, бо не здаємося і продовжуєм боротьбу за життя без рашистостана.
Мертві люди, ми ніколи не порозуміємося.
Поблагодарили(2): oksana1982, KSUHA
Так, нажаль, це вже прірва...Вони себе заспокоюють, але то не допоможе. До кожного з них в дім прийде біда, бо то бумеранг, то відплата. Не існує іншого, за все прийдеться платити...
Lulya писал(а):

Я спостерігаю зараз модну тенденцію у піпла з того боку
- У ніх всєгда бил вибор. Сдаться. Оні самі так вибралі.
Тобто вони прийняли той факт, що вони вбивають українців, просто так, бо така політіка (якою вони не цікавляться). І винні все одно ми, бо не здаємося і продовжуєм боротьбу за життя без рашистостана.

Вони завжды так роблять, коли програють. Так було в Чернігові, в Харкові, в Миколаєві і в інших містах. Є таке невелике місто Баштанка в Миколаївській області, так от орки двічі не змогли через це місто пройти, місцеві організували своїми силами полювання на них і всі колонни з технікою і орками були там поховані. Це все зробили звичайні люди, пізніше ім підвезли зброю і обладнання, але ЗСУ там не було, вони підтримували тільки артилерією здалеку, коли місцеві їм давали координати. Так от, орки до сих пір не можуть їм пробачити і місять це містечко як тільки їх артилерія взмозі дістати до міста.
І зараз така ж ситуація відбили острів Зміїний, орки лютують от і тотально луплять по Одесі і Миколаєву. Нажаль перемогу вони нам не подарують, будуть тягнути з собою на той світ якомога більше людей. Вони хотять, щоб люди здалися. Дивні створіння.
Поблагодарили(2): Irishka, oksana1982
Дно. Помийна яма п💩рашка.
То істоти середнього роду. Недолюди
Виродки
Поблагодарили(1): Evka
Enigmatic lady писал(а):

Вони завжды так роблять, коли програють.

То так, все правильно. Але я писала про звичайних, не військових руzких і роzіянців. Напередодні якраз переглянула сюжет, де брат з сестрою опинились по різні боки. Брат декілька років вже на расєї живе, а дівчина втекла з Маріуполя до Харкова, який теж бомблять без зупинки. Вона йому про геноцид, а він - у вас всєгда бил вибор. І мені пригалалось, що я це вже чула... Навіть на цьому форумі, не буду згадувати від кого, бо ще знову вилізе я тут не причем
Вони чують брехню - про Кременчук, де "детонація" від не існуючої там зброї, і взагалі то ми, але не в ТЦ, бо він зачинений. Вони бачать Одесу, Харків. Все бачать і знають - але винні ми, бо можна здатися.
Ніхто не може сказати - расія почала війну в Україні, расія і має закінчити цю війну, вивівши всі війська з чужої території. Трусливі і обмежені люди.
Поблагодарили(5): Irishka, KSUHA, Lilusa, Enigmatic lady, BeiraAlta
Lulya
Так то я і написала приклади підтвердження того, що вони кажуть і що роблять іх орки це одне і те ж. І немає ніякого виправдання, що то п робить, а той народ війни не хоче. Те якими методами ведеться ця війна, то відображення того хто вони є насправді. Їх орда, то відображення їхнього оркостана, так як і наша армія і їх методи бородьби, то відображення нашого народу.
А в мене сьогодні не виходить із голови черговий перехват розмови орка з дружиною - "я перерізав укру горло, бо, думаю, де б я ще й кому горло міг різонути..." А у відповідь- сміх ...

Не перестаю дивуватися.Навіть якби зустріла інопланетянина менше було би питань і шоку опаньки ...
Поблагодарили(1): KSUHA
Часовой пояс: GMT + 3