Наталочка Щаслива
Нам ліжечко подарувала моя мама (просто гроші подарувала). А Авто для леді ми встигли купити за три дні до пологів, хоча я не сильно хвилювалась , думала що перших недільки 2 ми не будемо гуляти, помилилась (педіатр нам рекомендував вже на 5 день після народження гуляти хоча б 20 хв (перших 2 дні , а потім більше)). А от з кроваткою ми намучились, я вибрала варіант який мене задовольнив (за 3 тижні до пологів), так в інтернет магазинах їх було сотні, а купити була велика проблема, знайшли її аж в Рівному,нам її пересилали ,,, тому дитя після повернення з пологового будинку спало в люльці від коляски, А цікаво де б дитя спало , якби авто було не куплене???????Аж на третій день перебування в дома приїхало наше ліжечко, я ним така задоволена що просто ААААААААААААаа всім рекомендую,в ночі за шнурочок потягнув дитя заколихане, й не боїшся що перевернеться (так як в простих кроватках, шарніри рулять)
добавлено спустя 19 минут:
Rasimel Мы выписывались в легом комбезеке с ушками (с низу наборчик для новорожденого), а с верху пледик как одеялко на легком синтепоне и ей было очень комфортно (пледик мне очень понравился беленький с мишками, вязаный но был холодный мы уже сами подшивали синтепон). Одеялко ваше очень красивинькое!!!
Жирафики супер!
Ах,да главное с даткой Вас красивой!!!!
А с одежки , мы накупили всего только чего можно было, а пользуемся 98 % времени только бодиками , а на прогулку теплые штаны и теплая кофточка с капишоном под комбез
добавлено спустя 7 минут:
Tasja У меня первое УЗИ было в 5 недель,,, на подтверждение беременности и хорошего розположения,,,,, ох, сколько их ещё будет