Овуляшки он-лайн

все о планировании, зачатии, беременности, родах и детях

... Ушла в себя... Вышла из себя... Была не в себе... Пришла в себя... Зашибись находилась...
Автор
внимание внимание внимание В Этой теме обсуждаем ситуацию в Украине.
Тема для фактов вот тут https://ovulation.org.ua/forum/topic50090.html

Огромная просьба оставаться Людьми и быть терпимыми друг к другу даже в это непростое время. Пожалуйста, без конфликтов, матов, перехода на личности. Не надеваем на себя гнев и панику, они точно не помогут. Остаемся Людьми!

Победа за нами и никак иначе! Все буде Україна!

Напоминаем правила:
2.3. Участникам Форума запрещено:
2.3.1. оскорблять любых лиц и угрожать им;
2.3.2. демонстрировать расовую, религиозную, национальную, социальную и иную нетерпимость, а также провоцировать возникновение конфликтных ситуаций на Форуме;
2.3.3. использовать ненормативную лексику (мат), в том числе и при цитировании;
2.3.7. отходить от основной темы, заданной изначально в заголовке и в первом сообщении темы; при возникновении у участника необходимости обсудить вопросы, связанные с изначальной темой, однако не имеющие к ней непосредственного отношения, участник вправе создать новую тему для обсуждения интересующих его вопросов и разместить в изначальной теме ссылку на вновь созданную тему;
2.3.11. обсуждать действия и решения администрации Форума путем создания соответствующих тем либо размещения сообщений в имеющихся темах, в том числе в размещенных на Форуме личных дневниках;
2.3.12. редактировать записи модераторов, сделанные ими в сообщении участника с целью приведения содержания сообщения в соответствие с Правилами;

За разжигание конфликтов и/или перехода на личности будут выдаваться предупреждения пользователям (не важно из какой страны этот пользователь). После 2-х предупреждений - автоматически выдается бан.

Во время военного положения в Украине, действуют немного другие правила https://ovulation.org.ua/forum/post5527326.html#5527326
m!racle
Поблагодарили(2): g@J|4onok, Дария-37

Последний раз редактировалось: Miralissa (09.03.2022 17:23), всего редактировалось 3 раз(а)

Г💩мняна Рабсія з г💩мняним недонародом... дикі вир@дки, позорисько світу
Поблагодарили(3): inn@, Lulya, ТаняК
inn@
Як Ви?
KSUHA
Живі. Чути добре було. Прокинулись вночі від взривів...Далі спали всі разом.
Дякую.

Ніколи не забудемо, те, що доводиться проживати нам українцям і нашим дітям... "їм" не відмитися.
Поблагодарили(8): Irishka, oksana1982, KSUHA, Олёна, Lulya, Lilusa, Enigmatic lady, ТаняК

Нагадує кадри після другої світової, тільки в кольорі.
Але ні, це фото з Ізюма, після того як його залишили узкіє фашисти.
Поблагодарили(4): Irishka, oksana1982, KSUHA, Lilusa

Коли хтось з узкіх запитає у Бога "за що?" нехай стануть перед їхніми очима ці таблички і слово БУМЕРАНГ
Поблагодарили(2): Lilusa, sofia13
Після таких новин в голові туман, а на очах сльози...
Тільки що читала, що ексгумували родину... 8 осіб... Від прабабусі до правнуків... За що???? Не вкладається в голові...
Поблагодарили(1): Lilusa
Олёна
Це та сама родина, що з фото вище. Потім вияснили, що до їх родини ще двоє відноситься. На момент загибелі вони всі разом перебували.
Сьогодні ще дістали тіло чоловіка, зі слідами катування, відсутні статеві органи.
Це геноцид українського народу.
Поблагодарили(3): oksana1982, KSUHA, Lilusa
О багато хто задає запитання -За що??
Та ні защо...
Ці виродки з рабсії думають що все їм пройде безкарно. Дорвалися до "влади" і творять що хотять. Ця недокраїна складається з виродків.
Такі вони. Половина мовчазних рабів ,
і половина виродків садистів, які дорвалися "до влади" на війні
Так як в себе в рабсії немають права і векнути без дозволу то таким чином вони мстят за все. Тільки вони настільки тупі, що не розуміють, що це їхній карлик їм ворог, а не Україна.
Фу, зневажаю цю мерзенну недонацію. Виродки, всі... гнити вашим поколінням, не одне тисячоліття. Всім, від сперматозоїда до старого. Надіюя ця нація щезне з землі. Бо таким не місце на землі, в пекло їм дорога
Поблагодарили(3): inn@, Lulya, ТаняК
Я раніше просто не підозрювала, які у нас сусіди з нашою країною....В мене не вистачає слів, як їх назвати...Не усвідомлюю до кінця, що такі живуть на планеті...Таргани пруть і пруть до нас....Мозгів там точно нема, щоб мені не говорили...не має в них...півроку війна - одні вбивають, інші - мовчать в своїх кутках....Ці ж виродки, які остануться живими повернуться до вас, до вашої родини, в вашу країну до ваших дітей! Що потрібно, щоб сталося і ви винесли того недолюдину з кремля? .....

добавлено спустя 24 минуты:

…. А деякі, зовсім з глузду з’їхали, «трофеї» ждуть від своїх звЄрЄй😡😡😡
Поблагодарили(2): KSUHA, Lulya
Lulya писал(а):

Коли хтось з узкіх запитає у Бога "за що?" нехай стануть перед їхніми очима ці таблички і слово БУМЕРАНГ

Багато різних жахіь ми чули, протягом останніх півроку, але історія цієї сім'ї залишила відбиток у моєму серці.
Треба сказати, що всі вони, а також інші люди, яких було разом 44, ховались в підвалі будинку, в який спочатку ракета поцілила, а потім, що лишилось гатили з танків. 44-ри людини в підвалі рыдаю .
Поблагодарили(3): inn@, KSUHA, Lulya
Оксана!!! писал(а):

Багато різних жахіь ми чули, протягом останніх півроку, але історія цієї сім'ї залишила відбиток у моєму серці.

+1 рыдаю я уявляю як їм було страшно в тому підвалі, як всі вони тулились один до одного.
Це сталось 9 березня, я пам'ятаю, що я робила в цей день.
Руzкіє пам'ятають? Мабуть відхідняки після жєнского дня, торти доїдали.. а руzкій пілот гатив по житловому будинку в українському місті Ізюм, а потім руzкій танкіст гатив по залишкам будинку і вбивав чотири покоління української родини. Потім в новинах руzкім бодрим голосом розповіли, як їх смєлиє руzкіє солдати розбили укрофашистів і асвабоділі мірноє насєлєнніє в тєпєрь уже руzком городє Ізюм.
Поблагодарили(5): irkin, oksana1982, inn@, KSUHA, sofia13
Ну что... Пуйло объявило мобилизацию...
Интересно народ там опять все молча схавает. Или все-таки подымется со своих диванов??? Все-таки зиговать дома это одно, а отправлять своих родных воевать немного другое.
Поблагодарили(2): oksana1982, Oksi-kitty
LiAnchik писал(а):

Интересно народ там опять все молча схавает

Вот картиночка в тему

Поблагодарили(1): Enigmatic lady
LiAnchik писал(а):

Интересно народ там опять все молча схавает. Или все-таки подымется со своих диванов??? Все-таки зиговать дома это одно, а отправлять своих родных воевать немного другое.

Не знаю, чи то я Золкіна передивилася, де всі ті недолугі рашисти розповідають, що на гроші повелися, чи просто вже ні на що не сподіваюся, але щось мені підказує, що зберуть вони ще армію тих довбнів-смертників. Зараз уже сьомий місяць війни, а більшість з тих диванних воїнів до цих пір нічого не знає про реальний стан речей.Для мене це шок, але факт є факт.
Я може наївна, але глибоко в душі ще сподіваюсь, що разум переможе і люди там прокинуться. А якщо не разум, то хоч страх за свою дупу.
Поблагодарили(1): Елена Остер
LiAnchik писал(а):

Ні, ніхто не вийде, хто гроші має просто розкупив квитки на всі літаки сьогодні. Інші підуть як милі. Там якби навіть путлєр бахнув свою же курську чи бєлгородськв область ядерною зброєю ніхто б не виступав проти - «значіт так надо».
Поблагодарили(6): KSUHA, Олёна, Lulya, Juli-13, Oksi-kitty, ТаняК
Десь в глибині душі є малюююююсіньке сподівання на те, що в когось там виникне ідея піти з вилами проти керівництва та системи... Але це сподівання занадто мале і ледве дихає... З того, що бачу по реакціям росіян, то скорше шукають варіант "зіскочити", "закосити" та втікти... Так простіше...
Крім того, скорше всього мобілізовувати будуть по регіонам, а Москва та Пітер продовжать жити своїм життям. Більшість знову нічого не відчують і не помітять...
Олёна писал(а):

Десь в глибині душі є малюююююсіньке сподівання на те, що в когось там виникне ідея піти з вилами проти керівництва та системи...

Ніт, не виникне..
🤦 Російський протест у Єкатеринбурзі

Затримують хлопця. На захист встає дівчина. Два десятки людей знімають на телефони....

Вони холопи...їм невідоме слово свобода. Царь сказав в стойло, значить в стойло...
Поблагодарили(1): Evka
Люди собираются на шествие до здания МИДа. Центр Москвы сейчас. Толпа на Арбате скандирует "Путина в окопы"

Видео разные...

Неужели?

добавлено спустя 2 минуты:

"....Йдуть затримання, народ збирається в Москві та Санкт-Петербурзі і в деяких інших містах."

Більше людей повино виходити, набагато більше....
Поблагодарили(1): Evka
LiAnchik писал(а):

Я може наївна, але глибоко в душі ще сподіваюсь, що разум переможе і люди там прокинуться. А якщо не разум, то хоч страх за свою дупу.

Ти наївна)))
РАби не вирішують самі, їм вказує як жити їхній "хазяїн", карлик бункерний
Рабсія- вона така

добавлено спустя:

inn@ писал(а):

Більше людей повино виходити, набагато більше....

Дивлячись на ті мітинги "Проти" , то смішно на те дивитися.
Ви гляньте, який то народ... в них немає того-один за всіх, і всі за одного. Одну жінку тягнуть в автозак, всі знімають на телефони. Одне гирже як слабоумне, інші-ні при чому. То мітинг?

Хто пам,ятає мультик колись був, "Деревинки чурбачки" кожен сам по собі, інших нам не жалко. Точно про рабсію
Поблагодарили(2): oksana1982, inn@
Зайшла сюди одне слово написати. А тут його в кожному коментарі вже згадали - раби. Інше на думку навіть не спадає. Вони ж навіть не знають, як воно робиться.
Яка ганьба для людини, забути - як це бути ВІЛЬНИМ.
Поблагодарили(2): oksana1982, Evka
В мене асоціації про жабу яку повільно варять... вона не вистрибне ніколи, бо все поступово і повільно((( жалюгідні...
Поблагодарили(2): oksana1982, Evka
Україна провела обмін полоненими — додому повернулися захисники «Азовсталі». Серед них повернулася "Пташка" та Михайло Діанов. Рада я , до сліз...
Поблагодарили(9): Irishka, oksana1982, KSUHA, Олёна, Lulya, Evka, sofia13, Oksi-kitty, ТаняК
Помоему они останутся в Турции до конца войны!

Риторика у русских поменялась

M!racle писал(а):

Помоему они останутся в Турции до конца войны!

Только командиры Азовстали, 5 человек
Поблагодарили(2): M!racle, Iness
Скандували вчора "Нєт войнє". От лицеміри.. ось вже сім місяців було норм, а тут раптом помітили, вийшли на вулиці.
Тут щось не сподобалося " всьо ідьот по плану, но нада ещьо тріста тисяч ваших дєтєй і мужей" .
Ми і їх перемелемо, в пакети упакуємо, ми впевнені, що переможемо.. але ж це затягне війну на ще якийсь час, і ще будуть летіти ракети і нищити, руйнувати.
Поблагодарили(2): KSUHA, Oksi-kitty
А мы когда нибудь будем довольны?
Все что кричали вчера кричали и раньше но их не слышали.
Все то был за войну молча сидят дома и молятся что бы их не забрали!
Не исключаю что есть разные варианты но суть прежняя.

Как по мне лучше бы так оно и было и все кто был за войну вышли и стали ныть, но увы, это не так. Они просто из активных пи..сов. стали пассивными!
M!racle писал(а):

мы когда нибудь будем довольны?

Тут не зрозуміла.. чи буду я колись задоволена діями рашистів?
Ті що вчора вийшли, мітингували проти мобілізації, а не вбивства українців. Тьотка, яка руки заламувала на інтерв'ю, бідкалася про двох синів і свою самотню старість, а не про долю українців, які вмирають кожного дня від рук рашистів.
Я б перестала називати їх бидлом, якби на ті мітинги вийшли мільйони. А так... На вокзалах і кордонах на виїзд було більше народу, ніж на протестах.
Поблагодарили(5): oksana1982, KSUHA, Evka, sofia13, Lissa_2017
Lulya писал(а):

Ті що вчора вийшли, мітингували проти мобілізації, а не вбивства українців.

Саме так. Хоч одна недоістота сказала що я нехочу щоб вбивали Український народ?
Не сказала і не скажуть. Бо вони підтримують свого виродка путьку.
А повилазили на ті мітинги, бо їх нарешті торкнулося. Бо їх таки будуть силоміць на війну пхнути.
Не варто тішити себе -що до них таки дійшло. Не дійшло і не дійде. То виродки, там немає почуттів до інших

Рабам не дозволено говорити і виражати свої почуття. Раби роблять те, що їм наказав "хазяїн"
Раби зараз повякають трішки, їх придушать, і вони мовчки схилять свої голови і підуть на "могилізацію".... пакети чорні їхня доля

https://vm.tiktok.com/ZMFdfvTJX/
Поблагодарили(1): Lulya
Часовой пояс: GMT + 3