я написала письмо как тут девочки советовали сюда
http://ukc.gov.ua/
и вот мне пришел ответ на эмейл.
Шановна Олено Олегівно!
Департаментом реформ та розвитку медичної допомоги розглянуто Ваше звернення щодо участі у державній програмі по проведенню першого курсу лікування безплідності методами допоміжних репродуктивних технологій за абсолютними показаннями за бюджетні кошти і повідомляє.
Ваші документи для проведення першого курсу лікування безплідності методами допоміжних репродуктивних технологій за абсолютними показаннями за бюджетні кошти 02.12.2013 року надійшли до Міністерства охорони здоров’я України та плануються бути розглянутими на засіданні комісії МОЗ України по відбору пацієнток для проведення лікування безпліддя за бюджетні кошти 29.01.2014 року
Після затвердження відповідного наказу, Вас буде запрошено до Центру репродуктивної та відновної медицини Одеського національного медичного університету для проведення лікування безпліддя методами допоміжних репродуктивних технологій.
З повагою
Директор Департаменту реформ
та розвитку медичної допомоги М. Хобзей
так получается тогда и зимой у них комиссия есть? я думала только 2 раза в год. ну и ладненько, хоть теперь буду знать в какой город попаду. Одессу я хоть знаю немного.
добавлено спустя 2 минуты:
самое интересное что документы я сдала еще в мае, в июне врач сказала что они уехали уже в киев, а добрались туда только в декабре? видать еще какие то инстанции проходили. по пути даже потерялись

потом слава богу нашлись